пʼятницю, 9 березня 2018 р.


Вшановуємо Тараса  Шевченка

Вже традиційно 9-10 березня українці вшановують пам’ять Великого Кобзаря, надзвичайно талановитого українського поета, художника, прозаїка й етнографа Тараса Григоровича Шевченка.
Поет  жадав того, до чого прагнемо всі ми – життя і свободи, самореалізації і благополуччя, миру і поваги, простих людських цінностей. Його творчість – це його душа, в ньому він був чесний і добрий, ярий  і нескінченно багатий. Саме про це йшла мова на заходах, присвячених дню народження Кобзаря, які пройшли у Чагорській ЗОШ І-ІІІ ступенів .
Протягом  дня проходила акція "Слухайте голос безсмертний Тараса" під час якої учні та вчителі залюбки читали вірші Т.Г.Шевченка та знайомилися з книжковою виставкою "Великий Кобзар України", на якій було представлено поетичні твори автора та книги, що розкривають художній талант Кобзаря.
«Тарасові слова - то правда одна» - так називалася лінійка, на яку запросили дітей, батьків та вчителів  учні 8-а класу. Родзинкою став  літературний відеофлешмоб «Читаємо Шевченка» у виконанні педагогів Чагорської школи.

Щиро дякуємо всім учасникам, котрі так гарно, так патріотично віддали пошану Тарасу Шевченку і котрі щоденно вкладають свою працю у виховання підростаючого  покоління.


Немає коментарів:

Дописати коментар