понеділок, 30 квітня 2018 р.

Сортуємо сміття заради майбутнього
Сьогодні надзвичайно актуально звучать слова «Світ потопає у смітті». Тому ми, учні Чагорської школи долучились до екологічної акції «За життя без сміття».
На території школи облаштовано майданчик для збору сортованого сміття
Учні школи прийняли участь у Zero Waste School від благодійного фонду «Фонд Кличка» ( https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=mTFAcEUSsB4)
Учні 10 класу разом із заступником директора з ВР Білою З.В., класним керівником, вчителем хімії Коняком В.Г., координатором Учнівської ради Косташ В.В., розробили ряд тренінгових занять для учнів школи з теми «Сортування сміття»: початкова ланка – «Село майбутнього»;
  
середня ланка  - «За життя без сміття»;
старша ланка – кейс – урок «Сміттєва піраміда людства».
Метою занять є привернення уваги до екологічної проблеми засміченості та шляхів її подолання, формування почуття власної відповідальності за чистоту нашого села.
26 квітня 2018 року у міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф проведено ці заняття.
Заклик  членів Учнівської ради
Ми - молоде покоління несемо відповідальність за подальшу долю нашої планети Земля: чисте блакитне небо над головою, кришталево чисту , цілющу воду джерел, схід сонця і спів птахів, тепле ласкаве проміння сонця, чисте повітря.  Нас повинна об’єднати віра в те, що саме ми здатні зробити нашу Планету квітучою і прекрасною. Тож починаймо вже сьогодні!
                                                                           Голова Учнівської ради

                                                                                    Захотій Ганна

Немає коментарів:

Дописати коментар