неділю, 17 лютого 2019 р.

Сторінками шкільного фотоальбому

2 лютого 2019 року Чагорська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів з нетерпінням чекала своїх учнів на традиційну зустріч випускників – ювілярів. Такої зимової  днини на зустріч зійшлися й з’їхалися випускники різних років. Цього свята чекали і готувались до нього не лише господарі, випускники 2019 року, а й запрошені колишні випускники. На зустріч зібрались з усіх куточків України, Італії, Греції та інших країн.  У такі миті якнайповніше відчуваєш, наскільки рідною є школа для випускників і наскільки дорожать вони учительською увагою і спілкуванням, шкільною дружбою.                                                       
Організатори свята кожного разу намагаються створити приємну й теплу атмосферу, щоб кожен випуск міг поринути в свою епоху та познайомитись із шкільною сучасністю. Тематикою цьогорічної зустрічі став «шкільний фотоальбом». Його сторінки бережуть пам’ять про  цікаві події шкільного життя випускників. Учні 11класу зібрали найяскравіші історії випускників – ювілярів та змонтували відеофільм «Старі фотографії».
На жаль, в історії школи є й сумні сторінки. Кожного ювілейного року доводиться вписувати до неї нові імена. Не одна хвилина мовчання триває, доки сумний перелік перегорне цю сторінку.
У своєму виступі директор школи, Калараш Вадим Григорович, познайомив присутніх із здобутками школи, зі змінами, які відбуваються в освіті; висловив щиру вдячність усім, хто не стоїть осторонь шкільних проблем.
Щиро радіємо зустрічі з учителями, які у різні роки працювали в Чагорській школі, які сьогодні знаходяться на заслуженому відпочинку. Для усіх вчителів прозвучав вчительський гімн «Вчителько моя», який виконував зал, переглядаючи відеофільм, а учні 11 класу подарували всім присутнім вчителям кульки - сердечка.
Після цього бачили й чули глядачі багато виступів, і жоден з них не залишив їх байдужими. І, зверніть увагу, усі номери  та конкурси підготовлені нашими учнями та їх наставниками! Школі справді є чим пишатися.
Теплі слова ведучих і про випускників, і щасливу пору дитинства, і про вчителів знайшли відгук у серцях присутніх. Кожен із випусків вважає свій клас най... най.. най... кращим, дружнішим, згуртованішим та спробували ще раз в цьому переконати присутніх своїми виступами. Кожен клас мав змогу залишити нову сторінку у шкільному фотоальбомі, зробивши фото біля «лавки дружби».
Ось і добігає кінця свято… Останнім акордом урочистої частини стала пісня у виконанні учнів 11 класу з побажаннями миру, щастя та добра, яка стане доброю згадкою на наступні 5 років про рідну школу.
Свято завершилося. Потім  ще довго тривало обговорення, обмін враженнями, слова вдячності. Дякувати справді є за що: за творчі ідеї, готовність прийти на допомогу, моральну й матеріальну підтримку. Дякуємо за теплі слова про школу, про зустріч і вчителів. Вдячні за подарунки для учнів.
Чагорська школа завжди  чекає нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар