неділю, 17 лютого 2019 р.

Вчимось робити добро

Милосердя, доброта... Ще з часів давньоруських благодійність була традицією нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалось допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, порятувати хворого, заступитися за беззахисного і скривдженого.
Нелегка доля випала Україні у XXI столітті. Вир суспільно-політичного життя захопив і поглинув кожного. Ми, живучи у світі технологій, маніпуляцій та амбіцій, забуваємо про головне – живемо один раз. Інколи важко зробити крок вперед, не маючи проблем з опорно-руховим апаратом, почути музику, маючи абсолютний слух, відчути тепло, маючи родину. А як бути тим, хто не має таких звичних на перший погляд можливостей? Єдине, що лишається у особливих людей – ВІРА. Не будьмо байдужими. Одна добра справа для тебе – дрібничка, а для когось – мрія, цілий світ… Зробімо перший крок РАЗОМ! Разом до МАЙБУТНЬОГО!
У Чагорській ЗОШ І – ІІІ ступенів протягом 11 -15 лютого тривала благодійна акція «Допоможи» для онкохворої дитини, жителя села Молодія, Гросу Крістіана Ігоровича. До акції долучилися учні, батьки, вчителі. В ході акції було зібрано кошти у сумі 4412 гривень.  Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи.
Добро збереже чарівний світ нашої рідної землі. На ньому тримається все людство! Коли кожен із нас буде добрим і милосердним, справедливим, щирим, буде жити за правилами людяності і добра, наше спільне життя і майбутнє буде щасливим і прекрасним. А наша рідна Україна стане багатою і незалежною державою, де в першу чергу будуть піклуватися про людину, її добробут.

Велике починається з малого… Тому ми закликаємо всіх: будьте щедрі серцем в ім’я добра і милосердя! Нехай не зачерствіють ваші душі, відкрийте свої серця для добра! Нехай потреба робити добро стане вашою щоденною потребою!

Немає коментарів:

Дописати коментар